onsdag 8 januari 2014

Attack 2/3

I natt har jag sovit lite mindre bra än jag brukar, var uppe och kissade vid tretiden och sen sov jag oroligt till halv sex då jag jag upp sovandet och inväntade att klockradion skulle starta.

Min andra attackdag började med vägning, - 700 gr mindre än i går- det kändes ju roligt.

Eftersom jag inte var hemma så tidigt i går kväll var ingen lunchlåda förberedd så jag började dagen med att steka två galetter- en till frukost och en till lunch. Den till frukosten åt jag med två skivor kalkonpastrami på, den andra åt jag med en burk makrillfilé.

På jobbet hade vi datastrul och sen upptäckte vi att det är struligt igen med vårt nya fastighetsekonomi program, så jag blev kvar lite längre än jag tänkt mig.
På väg hem stannade jag vid en coop butik på vägen och handlade, ägg, kvarg, keso till mig och lite bröd och annat till kära gubben, så jag kom hem mycket senare än jag tänkt mig och gjorde med detsamma ordning min middag, för jag var jättehungrig.
Kycklingkorv och en röra med keso och gurka.

Disk och plock och en stund framför tvn, tills i morgon är i alla fall matlådan klar, och träningsbagen. Idag har jag haft vilodag- jag känner mig jättelat som inte rört på mig någonting...

Nöjd med min andra attackdag- i morgon börjar dagen med besök på gastrokliniken på Karolinska, jag får gå där med jämna mellanrum på kontroll sen jag fick tarmvred för några år sen.... det var ingen rolig historia men det är som sagt längesen....

Nu ska jag ladda med kudden, i morgon är min 3.e attackdag - God natt allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar