lördag 30 juli 2011

Lördag dag 8/76 P

I dag har det varit lite rörigt och det känns som om jag inte har riktigt koll på vad jag haft för mig.I morgon är en av sommarens höjdpunkter - farmor ska med barnbarnen till Furuvik. Därför har jag bakat bullar så att vi kan fika när vi kommit fram. jag gjorde vanliga kanelbullar och en osötad deg med köttfärs i som en kanelsnurra fast jag fyllde med stekt köttfärs och strödde på med sesamfrön. Alternativbulle till mig hittade jag också på: Dukans formbröd med köttfärsfyllning.
Efter allt kökseri blev det sen en minibåttur och ett par dopp i 22 gradiga mälaren. Nu har jag fixat mackor, frukt, servetter, muggar och allt annat som behövs till i morgon är packat och klart- det är bara att gå och lägga sig snart.

Frukost: En skål yoghurt, 1 kokt ägg med pyttelite kaviar och 2 skinkskivor
Lunch: Köttfärs med en klick kvarg
Mellis: Lite frozen vaniljyoghurt
Middag: Köttfärsbiff, stekt ägg och keso smaksatt med bla rosepeppar

Det känns som att jag ätit mycket mer och jag har varit mätt och nöjd hela dagen.....Av en slump "uppfann" jag en ny dryck i kväll: lite funlite med limesmak i ett highballglas, sen fyllde jag på med hemgjort bubbelvatten. smakade närstan som sprite och jag sippade på ett par glas medan jag surfade och googlade efter glassrecept i lightverision....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar