torsdag 29 september 2011

Kväll 67/ 76

..på eftermiddagen gick liksom luften ur mig, jag kände mig missmodig och less på allting, fick ingenting vettigt gjort alls, men det var ju å andra sidan väldigt lugnt på jobbet...
Var jättehungrig på vägen hem och det första jag gjorde hemma var att steka plättar och kalkonbacon samtidigt som jag gjorde skinkomelett till sjuka mannen.
Efter middagen bar det iväg först till tobaksaffären i vårt centrum för att hämta paket, så till apoteket efter medicin till min käraste och så till coop och veckans inköp. Jag hittade bla färsk högrev som ska bli en god gryta på söndagkväll.... jag kikade lite på hälsokosthyllan för att få inspiration till planeringen av min mat, men hittade inget, sen kom jag på mig själv med att gå runt och titta på en massa saker jag ändå inte kan äta just nu och insåg att jag faktiskt stod och tog adjö av saker det kommer dröja ett bra tag till innan jag får stoppa i min mun- suck!

Jag som jobbat som dietkokerska på ett sjukhus en gång i tiden, och som en gång ville bli dietist ska plötsligt äta specialkost- jag har googlat en del på havremjölk och sojaprodukter i eftermiddag och nu ikväll- det finns ju en hel del så jag ska nog klara av den omställningen- men jag märker att jag bearbetar det här hela tiden, tänker ut hur jag ska göra och vad jag ska ta istället..... det är kanske inte så konstigt att jag är lite låg i kväll...

Nu ska jag packa min sjömansväska så att det bara är att grabba tag om den efter jobbet och kasta loss till på söndag.
Ha en bra helg- det vankas visst kanonväder

1 kommentar:

  1. Jag har visst missat att du inte får äta mjölkprodukter. Låter besvärligt, men vartefter du mår bättre är jag helt säker på att du kommer att hitta bra alternativ som passar dig.
    Svar:Det bidde inget vin, däremot 2 stora starköl. *rodnar lite*
    Det blev en toppenkväll, lagom ljummet när jag lullade hemåt.

    SvaraRadera