torsdag 7 juni 2012

Långlunch med massage

Åkte från jobbet redan halv elva för besök hos min massör/ kroppsterapeft Maria, en lyx jag unnar mig var sjätte vecka ungefär.

Skönt att ligga på bänken och bli ompysslad, men ganska stressigt och eftersom jag inte hade ågon matlåda med mig stannade jag på vägen och köpte en sallad.

Ja, jag vet att det var den officiella proteindagen idag, men det är en dag i morgon också och det är ju jag själv som bestämmer vilken dag det blir p dag....men i morgon ska jag på middag på kvällen så jag tar allt proteindag på lördag i lugn och ro....

Kvällen har ägnats åt att spela wordfeud med Mona, vilket är en bra sysselsättning för man kan göra annat under tiden och under tiden jag blivit slaktad i det spelet har jag diskat, gått en kvällsrunda och tonat håret.....

Maten idag:

Frukost- havrekligröt med linfrön, gojifrön, ett kokt ägg

Lunch- sallad med coscos och räkor

Middag- Grekisk sallad med 10% fetaost och några svarta oliver

Kvällis- grönt te och två havreknäckemacka med skivad skinka

1 kommentar:

  1. Stackars dig som blir slaktad;-)
    Men det kommer inte att vara så länge, min "elever" brukar snabbt lära sig hur man ska klå mig.
    Fast jag tycker inte det gör något att förlora ibland, det är skoj i alla fall, och utmanande att försöka klura ut ord med extra många poäng.
    Förstå vad intelligenta vi ska bli av att spela WF och Frågefeud, vi sköter ju inte bara om kroppen, utan hjärnan också.

    SvaraRadera