fredag 26 augusti 2011

Dag 34/ 76

Idag jobbar jag bara halva dagen- det är lite stressigt, inte så mycket på jobbet utan anledningen till min halva arbetsdag. Redan förra helgen började förberedelserna och i går kväll flyttades båten och packades med de livsmedel som ska användas i helgen.
Vi ska slussa ut ur Mälaren i kväll för att åka på segeltävling och klubbmästerskap, så det är en spännande helg vi har framför oss.
I veckan har jag planerat matsedeln för helgen och eftersom jag troligen inte kommer koppla upp mig och skriva på ett par dagar kommer min planering här, så kan jag på söndagkväll eller måndag förmiddag komplittera med en "planuppföljning"

Idag har jag ätit frukost:
En skål lättyoghurt med linfrö både hela och krossade, havrekli och några gojibär
innan jag åker från jobbet ska jag äta lite mellis/lunch så jag klarar mig: Jag har tagit med mig lite formbröd med en skinkskiva och ett kokt ägg och om det inte räcker har jag lite minikeso i kylen  som jag kan ta av.

Lunch idag blir sallad
middag: Lasange

Lördag lunch: blir för min del stekpannebrödsrulle med rostbuff och keso
Middag: Grillat kött, sallad kesoröra
Söndag lunch: Lasangerester
Söndag middag: Lax på spenatbädd och tomat/ rödlökssallad

Frukostarna kommer att bli lättyoghurt, kokt ägg,  påläggskött och formbröd med 0,5% mjukost

Det kommer säkert finnas en hel del jag aktivt måste välja mellan och tacka nej till, vin till maten, fördrink med snacks osv...... men blir det vinnarskumpa för vår del, då tänker jag inte spotta i det glaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar