måndag 7 januari 2013

Crusie dag 1/35


Idag är det många som startar, på jobbet efter en lång ledighet, i skolan efter ett härligt jullov med en ny diet för man misslyckats med den gamla om man körde nån, eller med en omstart på sin Dukandiet för att 2013 är året då vi ska komma i mål....

Jag startade ju min attackfas redan i onsdags förra veckan och idag börjar jag crusa.
35 dagar är min fas 2 period den här gången och på den tiden ska jag gå ner de 3.9 kg jag nu har kvar till mitt mål och min lägstavikt.
Nu gäller det att fortsätta med samma entusiasm som jag startat så att jag äntligen når mitt mål till 10 februari. Jag har bestämt mig för att köra intervallet 4/3 som innebär proteindagar måndag- torsdag och protein med grönsaker fredag - lördag.

Och nu ska det bli ordning på torpet- lunchpromenader varje vardag och träning med sambon tors, lörd och söndag och så mna tisdagskvällar med yogan förståss....

Attackdagarna förra veckan och helgen har gått så bra och fortfarande är min motivation på topp- i mitten på februari ska här firas!
Och  min belöning är ett Duospabesök med min älskling med middag...

Dagens mat:

Frukost:
Galett med kalkon och egengjord mjukost med rosépeppar, vatten

Mellis:
Lättyoghurt med linfrön, grönt te

Lunch:
Spökkyckling från i går, vatten

Mellis:
Carlsbröd med kalkon och rosepepparost, kaffe

Middag:
Köttfärsgryta

Kvällis:
Stor balja kaffe


Ha en skön måndag!

1 kommentar:

  1. Kom på en sak jag glömt, förut tillät jag mig alfalfagroddar på proteindagar men la av när det blev någon groddskandal och man inte vågade köpa.
    Det ska jag börja med igen, supergott tillbehör till proteinet eller på en Dukanmacka.
    Hur gör du osten?
    /Mona

    SvaraRadera