tisdag 7 augusti 2012

nu ligger jag efter...

med bloggen igen...
lika bra det för jag har bara slarv att rapportera. Skyller på helgens festligheter, men det var attans vad svårt det ska vara att komma in på rätt väg efter en dag i frihet- får inse att jag inte klarar av friheten just nu.

I går skulle jag ha proteindag- och det gick jättebra hela dagen, i alla fall till middagen då det inte fanns någon förberett men massor med sallad sen dagen innan så det blev sallad med räkor och kräftstjärtar för min del...

Lite pyssel i ett av garagen- vi ska fixa till ett till kapell till båten.... och när vi kom upp igen var jag jättesugen på glass, och när jag tog ut den från frysen kom jag ihåg en "delikatess" från en fest jag var på i min ungdom som jag ville testa.
Jag tänker inte säga mer om den än att man blandar glass med cocacola och att jag testade med vaniljglass och cola zero- ja, det smakade ungefär som jag mindes det men jag kan inte säga att det var särdeles fantastiskt gott....

i dag skulle jag ha en ny proteindag, det blev galett till frukost och kokt fisk med kesoäggröra till lunch....
sen slank det ner en sandwichglass till kaffet.... jag skulle ju på födelsedagskalas i kväll så dagen var ju ändå redan förstörd.....

Efter glassen fick jag en rejäl insulinchock och blev jättetrött, hade jag inte varit på jobbet hade jag kunnat gå och lägga mig och somnat.... det var en riktigt läxa- det kommer inte bli glass på ett tag för min del.

Middag blev rökt lax och sallad och sen blev det kalas med kaffe och jordgubbsgräddtårta från kondiset.
Sött och gott så det förslog- men som jag sa tidigare- den här dagen var ju ändå körd.

I morgon är en annan dag. Jag har laddat lunchlådan med kokt fisk, mina kollegor ska äta i restaurangen så jag smiter ut på promenad med mitt mantra:
jag ska klara en proteindag idag, jag ska klara en proteindag... jag ska klara... jag ska... jag...

För på torsdag lär det inte vara någon p dag för mig- då fyller nämnligen min älskling år...

2 kommentarer:

  1. Du ska klara en proteindag idag, du ska klara det, du ska!
    Men jag vet precis hur det är, jag har också svårt att klara en hel proteindag fullt ut.
    Undrar hur det ska gå nästa vecka, tänker mig att ta en attackvecka, 5 dagar i rad, ujuj.

    SvaraRadera
  2. Vilken timing det var när jag såg din komentar- jag hade precis lockats med de andra att äta i restaurangen.... och med din påminnelse om vad jag skulle klara idag ställde jag mig i kön och beställde- ungsbakad kycklingfilé utan ris eller sås.... jag fick lite grönsaker på tallriken men åt bara en broccolibukett.....Tack för hjälpen!

    SvaraRadera