fredag 31 augusti 2012

jag fattar inte....

Fredag och vägdag och jag skakar på huvudet och fattar inte ett jota. Efter en strikt veckan förutom den pyttelilla tårtbiten och smakandet av bubbelvinet på jobbet steg jag upp på vågen för veckans vägning.
Sen förra veckan har jag gått upp 1,5 kg!

Den här veckan har jag vägt mig nästan varje morgon för att se variationen, lite vin och slarv i helgen gjorde att jag inte vägde mig i måndags för att slippa bli ledsen på tisdagen hade jag gått upp 2kg! i onsdags var det ner 500, i går var det upp igen med 200 och i morse hade jag gått ner igen så jag nu väger 1,5 kg mer än förra fredagen.

Jag blir så lessen och less på det här och funderar mycket på vad det beror på....

Den här veckan har jag inte varit så hungrig och varit orolig i magen, jag oroar mig lite för att det är min gamla Chrons inflammation som börjar röra på sig när hösten närmar sig....
Kanske är det så enkelt att jag helt enkelt ätit aningen för lite.....
Jag har inte sovit de minst 7 timmarna som jag behöver för att må bra och dålig sömn är ju inte bra om man ska gå ner i vikt...

Idag öser regnet ner i Stockholm och jag är glad att jag fick vakna i min egen säng och sitta vid mitt egna frukostbort med min galett- jag ville inte för allt i världen byta min tillvaro mot vännen Mona som sovit utomhus på jobbkickoff med kollegorna i natt- hua!!

I dag jobbar jag bara halva dagen  sen ska jag till Viktor och leka, och så ska jag hämta mitt paket på vägen, paketet med min onepice mysdräkt- jag glömde det i går nämligen och kom på det i bilköerna hem då var det inte läge att vända och åka tillbaka....

Dagens matplanering:

Frukost- Galett med kalkon. vatten och kaffe
mellis-
Lunch- Vv tjockkorv med Monas coleslaw på mitt sätt- tack Mona för inspirationen!
mellis?
middag?

I helgen var det meningen att vi skulle segla, vi får väl se hur vädret utvecklar sig.

Jag hoppas att alla får en härlig fredag och ett mysigt fredagsmys!

Kram till er alla

2 kommentarer:

  1. Att hoppa upp och ner hör till min vardag. Kanske inte 2 kg, men ändå... Det fixar sig snart :) Kul att korven smakade :)

    SvaraRadera
  2. Blir ju nyfiken på din variant av cole slaw, berätta mera.
    Jodu, vi hade ingen tur med vädret direkt.
    Har skrivit en lååång berättelse i bloggen och lagt upp bilder, så du kan se hur hemskt det var. Men samtidigt är jag glad att jag var med, att jag klarade av det.
    Jag hade gått upp 1,2 kilo sen i torsdags morse. Det känns inget vidare, men bara att köra på.

    SvaraRadera