torsdag 11 oktober 2012

idag var det min tur..

.. att glömma lunchen hemma...

Suck!

Jag har ju varit så sugen på grillad kyckling ett tag och i går när jag var och handlade köpte jag en som jag delade i två halvor i morse. Det är proteindag idag och då skulle min kyckling smaka fågel till lunch.
Ena halvan la jag in i frysen den andra la jag på diskbänken medan jag åt frukost...

När jag kom till jobbet insåg jag att den låg kvar där jag la den och fick ringa till älskling och be honom lägga in pullan i kylen. Han tyckte visst att det var roligt och eftersom vi tömmer båten i helgen kommer vi få hem en del konserver- de tyckte han jag skulle ställa på jobbet så jag har reserver där....

Nu hade jag ju redan lite reserver i form av ett ägg som blev över i går, en makrillburk och lite kalkon så jag kommer inte svälta ihjäl den här dagen heller.
Dessutom är ju huset utrustat med restaurang, men jag vill gärna undvika att äta där, speciellt på proteindagar, det är lite lättare att ha matsäck med sig då...

I går kväll satt jag och sydde ett täcke igen, lovade barnabarnet Linus att göra det för ett tag sen och nu är det färdigt.
Jag köper ett påslakan med motiv som passar barnet- det här hade en lego ninja som motiv, så syr jag fast det i ett billigt istoppstäcke från IKEA och vips så har barnet ett eget täcke. Lillebror har ett med en röd sportbil och bonuskusin fick spiderman- till jul ska lillkusinen få ett också, han är ju mindre så det blir kanske något gulligare motiv till honom eller så blir det flygplan som pappan gillar....

I alla fall är planen idag att åka och leverera täcket efter jobbet- det glömde jag inte ta med mig i morse, inte heller kramdjurshunden som lillebror får för att han också ska få nåt av farmor.

Dagens proteinmat har gått bra så här långt, snälla håll tummarna för att jag klarar mig hela dagen- det här har jag ätit:

Frukost: Galett med skivor av kokt skinka, vatten och kaffe

Lunch: ett kokt ägg, en burk makrill i tomatsås

Mellis: några skivor kalkonbröst

Middag: grillad kyckling

Haenbratorsdagskram!

1 kommentar:

  1. Du ser allt löser sig även om man virrar till det ibland.
    Svar: Majja är en rackare på WF, jag har lärt upp henne;)
    Och nu klår hon mig titt som tätt. Det kommer du också göra, för jag blir inte bättre, har fastnat på en nivå tror jag.

    SvaraRadera