fredag 21 oktober 2011

Fredagdag 88 av 76

Så var det fredag igen, det verkar som om veckorna nuförtiden bara består av fredagar och måndagar, tiden däremellan är bara en blanding av äta, sova, jobba osv....

I går var det kalasande så det hette duga med riktig pannkaka- gissa om det var jobbig med morgonvägningen- jag väger mig varje morgon  men skriver bara upp på måndagar, så efter gårdagens ursvävningar var det med viss bävan jag ställde mig på vågen.
- Det är inte sant, utbrast jag. -" Har du gått upp?" hörde jag från min älskling i sovrummet... jag gick av vågen och gick upp på den igen utifall jag hamnat snett på nått sätt, sen gjorde jag om samma procedur en gång till. Jag kan inte förklara hur det gått till men nu är jag säkert nere på under den förhatliga 80siffran som gäkat mig så länge, och jag tänker inte skriva någonstans om vad jag väger idag men jag är mycket nöjd och glad och jag ser att nästa vecka är den sista i crusiefasen.
Om det håller sig över helgen är det här den bästa veckan på länge....

Det är en riktigt solig dag och då brukar jag ta en snabb runda på lunchen, men eftersom jag inte var hemma igår har jag ingen lunch med mig och måste gå ner i restaurangen  ihuset och äta. Jag har kollat deras matsedel och det verkar som om det blir räk eller västkustsallad för min del för till middag blir det kycklingfilé och bubbelvatten från soda streamen.

frukost: samma gamla valiga lös havrekligröt med linfrön, toppad med lite solros och pumpafrön
lunch: kanongod Chili con carne med kokta morötter o gulbetor, rivna morötter, riven vitkål och några pepperoni
mellis kommer att bli en bit formbröd med 2 sk kokt skinka och kaffe
dagens middag, återkommer jag till när jag ser vad det är jag ätit.

Nu sitter jag i soffan och lyssnar/tittar på Skavlan- som är det program jag alltid somnar till på fredagskvällarna, har ätit en god middag och är med och nöjd både med middagen, dagen som varit och veckan som försunnit.... i morgon är det lördag och ledig dag, skönt att inte ha några planerade måsten och det verkar som om min kapten också är nöjd nu när båten är på land.

Till middag gjorde jag en riktigt god sallad med isberg, ruccola, körsbärstomater, gurka, majs ( som jag plockade bort) avocado ( som jag inte heller åt) och granatäpple- som jag tog lite granna av... till det stekte jag strimlade kycklingbitar av filé, kryddade med salt&peppar och curry, och så gjorde jag en topping: rostade solros och pumpafrön i torr panna tills de fick färg, blandade i 1 msk soja och rörde om - urgott att strö över lite på salladen.

I morgon är det lördag och simdag, men jag har lite annat för mig på förmiddagen så kanske blir det ett eftermiddagspass annars blir det söndags förmiddag.... och så hoppas jag att vi kommer iväg och provar soffor någon av dagarna i helgen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar