söndag 1 januari 2012

Nyårsdag och dag 65/ 120

Då var det här då, det nya året, utan nyårslöften i år men istället med förutsatser, en av dem är att få ihop fler träningstillfällen en min sambo under året, Vi använder båda ett program i våra iphoner som heter sportstracker och där ser man ju lätt hur flitig man varit.....

På tal om det har vi idag tillsammans avverkat årets första promenad, just som vi skulle ta oss ut började det regna och eftersom marken var kallare än luften blev det underkylt och snorhalt på sina ställen, men vi höll för det mesta till i spåren i Grimstaskogen och tog oss snabbt till varvet för att titta till båten.
När jag började med Dukandieten och började gå ner i vikt var ett av mina mål att känna "lätthet" i kroppen, en lite svävande känsla när jag motionerade som om fötterna knappt snuddade marken och att jag flöt fram... så kändes det idag, vårt spår börjar med en grym uppförsbacke som verkligen tar på krafterna och andningen i vanliga fall, men idag kändes det som om jag hade vingar på fötterna när jag tog mig uppför- det var såååå härligt, fast jag var stel i ett knä efter gårdagens långpromenad och fast jag gått upp lite drygt 1,5 kg över julen..... jag kan inte säga annat än att det kändes mycket bra.

Det blev en kort dag idag, man kom ju sent i säng och sov lite länge i morse, efter en sen lång frukost/brunch vår långpromenad och matlagning känns det som om timmen är sen och klockan slagen- ja klockan är bara lite över sex just nu förstås, men i morgon är det arbetsdag och bara upp och hoppa klockan sex när det är dags att gå upp, och jag tänkte hinna stryka lite innan jag kramar kudden. Det känns skönt att den där förkylningen verkar ha gett med sig i alla fall, men det är inte klokt vad ett litet barnbarn kan ställa till- så gott som alla fick den där sjukan av honom i julklapp.

Nästa matvecka är planerad, visserligen 2 födelsedagar i familjen, men jag tror jag klara de tre proteindagarna jag tänkt mig måndag, tisdag och onsdag, sen blir det crusing och sen hoppas jag fortsätta på mina konsolideringsdagar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar